Website aanmelden

Uw link op regiokoop.nl? Dat kan! regiokoop.nl is een beste regionaleĀ startpagina. Dit betekent dat wij alle websites vooraf moeten goedkeuren op basis van inhoud. Tevens maakt u meer kans indien u al een link terug heeft geplaatst. De omschrijving van de link bepaalt de webredactie van regiokoop.nl. Wil je ook een linkplaatsing op regiokoop.nl of wil je informatie over advertentie mogelijkheden. Mail dan naar info@merxx.nl

 

Iedere website dient te voldoen aan de volgende richtlijnen:

  • – Gezinsvriendelijk
  • – Geen geweld
  • – Geen seks
  • – Geen drugs

 

Adverteren

Uw doelgroep bereiken via de meest vermelde startpagina van Nederland? Een banner op de homepage of op een van de dochterpagina’s, een blogartikel of een link?

Mail direct naar: info@merxx.nl om samen te kijken of we een succesvolle marketing-campagne kunnen opzetten

 

Over Regiokoop

De beste regionale startpagina. De websites zijn veelal handmatig goedgekeurd door de beheerders op inhoud. Een veilige start op het internet is immers een goed begin. Samen met onze bezoekers bouwen we voortdurend aan een kwalitatieve startpagina waar het hele gezin wat aan heeft. Het leuke van vermelding is dat het volledig gratis is in gebruik! Alle 400 dochterpagina’s worden door ons in eigen beheer ingevuld en bijgehouden. Uiteraard kunt u als bezoeker uw bijdrage leveren door kwalitatief hoogwaardige websites door te geven.

 

Ideeƫnbus!

Wij staan open voor leuke en interessante tips om deze startpagina te verbeteren.
Neem contact met ons op of meldt uw link aan via: info@merxx.nl. Alvast bedankt!

 

Team regiokoop.nl

regiokoop.nl bestaat uit een groep van fanatieke mensen die wekelijks bouwen aan een betrouwbaar platform. U kunt ons ondersteunen door gebruik te maken van regiokoop.nl en lid te worden van onze sociale kanalen.

Contact

regiokoop.nl
(onderdeel van Merxx Marketing)
Almere